Hirdetés

Aktív témák

  • hunyadym

    csendes tag

    válasz Remus389 #2483 üzenetére

    nem én már első nap észre vettem de azt hittem hogy beszorult egy vízcsepp amikor a fóliát felraktam. nem foglalkoztam vele mondván majd elpárolog. de nem tűnt el (már 3 napja összesen) úgyhogy ma levettem a fóliát és nem volt vízcsepp és a fólia nélkül is látszott. de amúgy tényleg csak akkor veszi észre az ember ha szürke a háttér. egyébként nem. igen 1-2 hónapot várok hátha magától megjavul..

    a készüléket amúgy ettől függetlenül megéri megvenni. én nagyon elégedett vagyok vele. bár néha azért megtud akadni, és pl hívásnál az az autómatikus képernyő lezárás az nekem mindig kiakasztja... de lehet a rootolásnál rontottam el vmit és azért... nem tom :D kikapcsoltam ott az autómatikus képernyő zárat és így jó
    még 1 kérdés a tapasztaltabbaktól (nekem első android telóm) kell-e valahogy lementeni teljesen a mostani rendszer mielőtt custom romot rakok rá? a kies rootolás óta nem hajlandó felismerni. ez normális? és hogy kell firmwire-t frissíteni állítólag van új de kies miatt nem tudom rátenni.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák