Hirdetés

Aktív témák

  • sippet

    senior tag

    válasz KaoszTom #29671 üzenetére

    én hétvégén azzal toltam, de nagy bánatomra vissza kellett tennem a dlev rom mentésemet, mert sajnos még mindig vannak komoly problémák, legalábbis nálam. az egyik, hogy előjött az xda-n és más fórumokban csak "no service bug", illetve "airplane bug" néven ismert hiba, vagyis hogy a telefon bizonyos időközönként eldobja a gsm hálózatot, és csak reboottal lehet feléleszteni. ez nagyon gáz, és teljesen megbízhatatlanná teszi a használatot. ahogy utánanéztem, nem mindenkinél jelentkezik ez a probléma, nálam viszont sajnos igen. így jártam.

    a másik pont a kamerával kapcsolatos. fotózáshoz a miui kamera még egész jól használható (bár 1. közel sem annyira fasza, mint a samsung romokban 2. utálom, hogy az iphone kezelőfelületét koppintja), videózásnál viszont mind a miui kamerával, mind az aosp kamerával ilyen félig bezoomolt állapotban lehet csak felvenni, emiatt kvázi használhatatlan.

    ami pozitív: 1. a bluetooth a2dp valóban működik 2. siyah kernel 2.0-val is szépen üzemelt 3. meg hát az egész felület meg minden tényleg nagyon királyul néz ki, és elképesztően gyors.

    összességében azonban mindennapi használatra (legalábbis egyelőre) nem ajánlanám.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák