Hirdetés

Aktív témák

  • pzstm

    titán

    Amúgy ájfón fanok tuti elolvassák ezt is remélem:
    “Apró” problémák az iPhone 4S-el

    NÉhány dolgot idéznék....
    kollégám telefonja produkált egy idegesítő hibát, egész egyszerűen nem lehetett felhívni, annak ellenére, hogy a telefon szerint csatlakozva volt a hálózatra, de nem egyszer egész egyszerűen no service feliratot lehetett lát. A probléma egy network reset után megszűnt. Pénteken bevittem a szervizbe cserélni a készüléket, de lehet, hogy felesleges volt, mert közben az előző postban már többen írták ezt a problémát, és úgy néz ki, hogy a sim kártya pin kód kérésének kikapcsolása megoldja a gondot. Emiatt tehát nem érdemes cseréltetni a készüléket, hamarosan kiderül, hogy mi okozza ezt a bugot.

    A másik probléma ami az én telefonomat is érinti, illetve egy ismerősömét is, igencsak idegesítő, és egyelőre nem találtam rá megoldást. Teljesen random nem tudok elsőre felhívni embereket. Híváskor nem hallom a kicsörgést, miután pedig a hívott fél felveszi, nem hallok belőle semmit. Második vagy harmadik hívásra, már nincs semmi gond, de azért ez eléggé idegesítő, nincs időm ilyen hülyeségekre.
    :U

    iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Aktív témák