Hirdetés

Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz rolcsibácsi #31972 üzenetére

    sajnos 3 hónapja sgs2m van és nem ér fel az iphonnal az én szememben

    Erre csak annyit tudok mondani, hogy úgy kiadni 100e+ Ft-ot egy termékért, hogy nem vagy tisztában a képességeivel, nem a termék hibája.
    -A videó és fényképezés hiányosságai a kezdetektől fogva ismertek.
    -Az, hogy Neked a "majd 10 mp" sok egy kicsit vicces, a 80 m-es pontosság meg érdekes, nálam (és mindenki másnál) 5-10 m. De már a legelső tesztek is írták, hogy bár az SGS2 gps-e jobb, mint az SGS-é, de vannak nála jobbak.
    -"a miuiban is például..." - a miui nincs kész, ne csodálkozz az FC-ken.

    Btw ha most el is kell adnod: egyelőre nem esett annyit az ára, hogy a 3 hónapnyi használat ellenére sokat bukj rajta. Vegyél i4s-t, ami mellesleg drágább, mint ez (kártyafüggetlenül ~150e vs ~250e Ft), szóval az összehasonlításnál ezt is figyelmbe kell venni az ár/érték aránynál.

    És hogy én is leírjam a mércémet: egy olyan telefonért, amiben nincs FM rádió, nem tudok filmet simán rámásolni, nincs legalább 4"-es kijelzője, lemerül fél nap alatt (tudom, hogy jön a javítás), stb én ma már nem adnék pénzt. (No meg az i4s egyik legnagyobb újítása a Siri nem is használható nemhogy magyarul, de még ha angolul beszélek hozzá, akkor sem képes magyarországi adatokkal szolgálni.)

    [ Szerkesztve ]

    Dive ever, work never.

Aktív témák