Hirdetés

Aktív témák

  • Eli577

    senior tag

    válasz Everman #32028 üzenetére

    Nem tudom, hogy 2-2,5 óra használattal hogy tudod lemeríteni 15-20%-ra. Én délelőtt 10-kor vettem le a töltőről 98%-kal, most 81%-on van, ebben benne van az élő háttérkép (imádok játszani a mikróbákkal, zabáltatni őket :DD), frissülő widget-ek, egy kis marketezés, titaniummal való szarakodás és nem utolsósorban kb. 3 órányi zenehallgatás. Ha 2,5 órát játszok vele valami durvával, akkor sem merül le ennyire 12 óra alatt. Lehet hogy csinálnod kellene egy Batt. stat. wipe-ot és utána feltölteni.
    A hiba az Ön készülékében van. ;]

    Más: Látom ment a találgatás, hogy vajon lenyomozható-e a származása a készüléknek. Csak akkor tudjuk biztosan a származását, ha vagy magyar gyári samsung garnaciája van, vagy szolgáltatós garija van. Aminek csak gsm boltos garija van, annál csak a Jóisten a megmondója, hogy honnan jött. Amúgy a bolti gari nem feltétlenül rossz, mert ha normális helyen veszi az ember, akkor a letiltás ellen is garanciát vállalnak (ami benne is van a garancialevélben).

    Megint más: Iphone 4....ehheh. Én már jó ideje androidos telefonokat használok. Feleségemnek vettünk nyáron egy fehér Ip4-et. Már nagyon vártam, hogy kipróbálhassam a pedesztiálra emelt telefont és IOS-t is. Nos....miután egy nap alatt sikerült microsim-re váltani készülék bekapcs...Itunes regisztráció..WTF?? :F .....siker......kb. 10 perc használat után sikerült úgy lefagyasztanom a telefont, hogy csak 3 gombos (vagy kettő, már nem emlékszem) kombináció keltette életre. Gondoltam: hmmm, talán lehet, hogy akkor mégiscsak meghagyom feleségemnek az "élvezetet". :DDD

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák