Hirdetés

Aktív témák

  • rolcsibácsi

    őstag

    válasz mycso #32767 üzenetére

    nem vagyok alma fan, de ezekszerint nem olvastad el.. nem is kell, vegulis miert is kene ismerni a masik oldalt is, eleg ha fikazzatok az almat.. en szerintem nem a marka irant vagyok elfogult, hisz akkor sosem vettem volna samsungot.. nem ertem hogy miert ellenseges az osszes android hasznalo, illetve tudom, mert mindenki azt latja a legjobbnak amije van..

    tobbnyire az a baj veletek hogy nem ismeritek a masik oldalt es igy egyszerubb csak ugy fikazni ossze vissza jo nagy faszsagokat..

    egyebkent ugy erzem h a szemelyes velemenyemet irtam le es nem az egesz androidot szoltam le.. elismerem hogy van amiben ez jobb, de az en elvarasaimnak jobban megfelel a masik okostelo..

    nem kell mondani semmit..

    ugy altalaban eleg feszult ebben a topikban a hangulat, regebben is mikor megvettem ezt a telot es kerdeztem valamit, kb mindenki leszarta, itt az a legjobb tema hogy kinek milyen romja van oszt kesz.. sosem lattam hogy valami approl beszelnetek vagy barmi mas ertelmesebb dologrol, amit hasznal is az ember.. nemcsak szetbassza a rendszert minden felesleges csicsaval.. szerintem ennel tobb van az androidban.. lehet ezert nem fejlodik elegge..

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák