Hirdetés

Aktív témák

  • LBandi

    aktív tag

    válasz Mymelody #4110 üzenetére

    Hát az akksi töltődése nekem sem a leggyorsabb (megszoktam a régi N70-em 60 perc alatt nulláról maxra toltődött), 10%-ról 100%-ra a telefonnak nálam kelett ~3 óra, amit azért sokallok. Ezt más is megerősíthetné hogy valóban ennyi idő kell a telefonnak a feltöltődéshez? :F

    A Melegedésről annyit hogy nálam azért melegszik. A melegedési zóna sem teljesen homogén, a tenyér alatti rész ahol az akksi is van ott egyáltalán nem, viszont a hátlapjával szembenézve a jobb felső sarok, illetve a kamera alsó-közepe és bal oldalánál tapasztalható leginkább. Wifizés egyáltalán nem vált ki melegedést, sem a szinkronizálás (wifi közben mindig aktív az is) és még a gps se, inkább a hosszú folyamatos képernyőhasználat (20perc<) , erőforrásigényesebb programok használata pl youtube, játék, sőt még ha valami dokksit olvasgatok (pdf, doc, ppt) akkor is. A melegedés bőven jelen van,de nem olyan szinten hogy azt már érinteni se lehessen.

    Aki meg azt állítja hogy nem melegszik a telója egyáltalán, próbálja ki hogy fog egy pdf-et és minimum 30 percig olvasgassa folyamatosan, de 30 perc folyamatos on kijelzős GPS navigáció program használata is megteszi, és ha ezután sem lesz meleg a fentebb leírt zónák, akkor megeszem a kalapom.

    [ Szerkesztve ]

    "Az igazi EMO-s halva születik."

Aktív témák