Hirdetés

Aktív témák

  • greencard

    tag

    Meg kell mondanom, ezért utálok fórumokat olvasni: egymillió ember, 20millió hozzáértő, 100millió élesszemű, 1milliárd kontár,... Rosszabb ez a kijlező probléma, mint egy hoax.

    Megnéztem az említett szürkés oldalt a telefonon, paplan alábújtam, fényerőt állítottam, és megőrültem: vagy szerencsém van és nincs hibája, vagy, ha be akarom beszélni magamnak, akkor vannak fényerő különbségek. De hol is zavar bárkit ez a probléma, ha van??? Szürke egerekről készült képeknél? Az esti égboltnál? A sötét szobában? Nem tudom.

    Szerintetek egy autóban nincsenek olyan gondok, amiért visszavinnétek? Az az ember, aki elindított ezt a mizzériát, egy autónál is 1000 tesztet lefuttat és az utolsó mm2-en is megméri a festékvastagságot? Lehet, mert ilyen a hozzáállása.

    Kérdezzétek meg egy péktől, mennyi az 1 kilós kenyér? Nem azt fogja mondani, hogy 1000g, hanem mond egy intervallumot....

    Ki mit vár, mi fog történni a készülékekkel? 1 millió DK-ban, 1 millió a világban (mondjuk)? Legyártják újra az összes kijelzőt? Majd mindenki visszavszi? Mert az is vissza fogja vinni, akinél nincs ez a probléma, mert addig veri az asztalt,...

Aktív témák