Hirdetés

Aktív témák

  • agabe

    addikt

    Masfel nap alatt 6 romon vagyok tul (fokent azokat probaltam amik kedveltek), hat meg kell momdjam varom az ics-t.
    Ilyen rovid ido alatt nem lehet kiismerni egy romot az vilagos, de amelyikben talatam valami nem tetszot, azt mar hanyagoltam is.
    Mindegyik jol fut ( bar volt olyan amiben a bongeszeskor a scrollozas nem volt olyan smooth mint a tobbiben) , ezert nehez valasztani, es nincs igazan kiemelkedo.
    A vege gyari KL1 -es lett 3 fileosbol mobilodinnal felteve, sihay kernellel ( azt meg igazan nem is hasznalom ki, de ha kedvem tamad uc/oc-ra, akkor ez jo alap)
    Kellett (nekem) meg Go launcber is lockerrel, mert a fozottekben sem talatam olyat ami maradektalanul terszett volna, sgs2 meg elbirja a plussz terhelest.
    Emlekszem sgs1-re, meg defy-ra voltak kiemelkedo romok, sot meg a blade-et is ugy fel tudtak huzni egy jo rommal, hogy defy-tol nem volt messze.
    Olyan, mintha sgs2-re boldog-boldogtalan keszitene romokat, de a legjobbak sincsenek olyan jol osszerakva mint lehetne... szoval varom az ICS-t, mivel annak alfa verzioit sgs1-en mar probaltam, es tetszett.
    Tok mindegy mit hasznal valaki ezen a telon, mert a 2.3.4-esek sem erzodnek lassabbnak, a benchmark pontok meg nem hatnak meg.

Aktív témák