Hirdetés

Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz p2p #46430 üzenetére

    Kijelzö alapvetöen jo, a pixelsuruseg klassz, sokkal jobb a kep mint az ugyanilyen felbontasu pentile amoledek.
    Képek szerkesztesere me alard hasznalni, mert bar nem ronda, de az eredeti szineknel elenkebbeket jelenit meg valamennyire.
    Amire panasz szokott lenni az a beeges, vagy a sotet (leginkabb fekete) kepernyon este eszlelheto fekete foltok a halvany hatterfenyhez kepest. Ezt van aki eszre sem veszi, van akit nem zavar, es kijelzotol fuggo mennyire van jelen, de az tuti, hogy normal korülnények kozott nem lathato, es a sotetben hasznalatkor is inkabb a vajtszemuek vehetik eszre (engem saknos zavart), ezert fontos, hohy amit veszel az normalis garival rendelkezzen. Bolti gari szerintem felejtos.
    Az uzemidovel kapsolatban ilyen ”extrem” hasznalattal kevesunknek van infoja, mivel a kepessegei miatt ha nem hasznalja ki valaki a wifi, 3g lehetosegeket, akkor folosleges penzkidobas...de ez szinte mindegyik androidos telora igaz, csak ennel a sebessege miatt mwg hatvanyozottabban. Ha megis elofordul ilyen csak telefonalasra hasznalat, akkor napi 1 ora telefonalassal sztem 2-3 nap kozott birja. Ha kevesebbet telefonalsz akkor tobbet is, ha mwh nem telefonalsz, es minden le van löve benne, akkor egy hetig is mehet talan egy feltoltessel, azaz addig folyamatosan elrheto vagy, de akkor a kijelzot sem hasznalod ezen idoszak alatt.

Aktív témák