Hirdetés

Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz turbobusa #47142 üzenetére

    Nehéz kérdés.

    Ár, idő: Az s2 ellen szól, hogy nem sokkal olcsóbban tudnád megvenni, mint amennyibe tavaly májusban került. Viszont az s3 biztosan drágább lesz, és még vagy 5 hónapot várni kell rá.

    Kiforrottság: Az s2 gyermekbetegségei már megszűntek, vannak rá gyors, akksival jól bánó romok. (Nekem az első romok óta legalább 50%-kal javult az üzemidőm.) Az ICS is elég jól áll, szerintem február-március körül már hivatalosan is ki fog jönni. Az s3-nak biztosan kell majd 3-4 hónap, mire eléri ezt a szintet. (Nézd meg, hogy a Galaxy Nexusnak még mindig vannak nyűgjei, pedig már megjelent pár hónapja.)

    Sebesség: A proci szerintem még elég lesz 2013-ig, a kérdés, hogy a játégyártók mikor állnak rá arra, mint a pc esetén, azaz hogy csak az aktuális csúcs gépen megy max grafikán a cucc.

    Kijelző: Ekkora mérteben tökéletes a 800x480 nem pentile, és egyelőre elég sok mobil létezik ezzel a felbontással. Mivel az ICS-csel egyesül a droid vonal, ezért 2012-ben valószínűleg a HD vonal felerősödik, de 1-2 évig még biztosan megmarad a kompatibilitás a 800x480-nal.

    Kamera: a 10 MP fölösleges, és a mostanit is 5 MP-en használom.

    Ha most kellene mobilt venni, akkor bajban lennék, kérdés, hogy mennyire sürgős most választanod valamit.

    Dive ever, work never.

Aktív témák