Hirdetés

Aktív témák

  • muveszur

    addikt

    válasz zeroo5ux #47172 üzenetére

    T-mobilos készülékbiztosítás... egy fos....nem tudok jobb szót rá, elpazarolt pénz az egész.

    Történetem: barátnőm telefonálás közben elejtette a telefont, kb 1-1,5 méter magasból. A betonra esett, de nagy mákjára (vagy mint később kiderült, balszerencséjére) csak a kis "alu" keret sarka, illetve a kijelző sarka tört csak. Na de ez így is kb 50-60 ezer forintos kár, mert kijelző csere.

    Bementünk egy T-mobile boltba, mondták, hívjunk fel egy számot, és a kárszám fejében kicserélik a telefont azonnal, ha van raktáron.

    Másnap fel is hívtuk a telefonszámot, megkérdezték tőlünk, mi történt a telefonnal, kaptunk egy kárszámot, bementünk a T-mobile-ba, és most kezdődik az, ami miatt az egész értelmetlen.

    Azt mondták nekünk, hogy nem cserélik, mert a biztosítói adatlapon nem szerepel az, hogy a sérülés befolyásolja a működést! Holott tőlünk ilyet nem kérdeztek a kárrendezési telefonszámon, még véletlenül sem! Akkor én honnan tudjam, hogy mit kell nyögni nekik? Ráadásul amikor kötöttük a T-nél a biztosítói szerződést, akkor azt mondták, azért kössük meg, mert fizikai károsodás esetén cserélik a telefont! Jah, nekünk meg azt mondták, hogy azért nem cserélik, mert csak esztétikai hiba!!! Akkor miért is van biztosítás?

    Mondta a szervizes, hogy megjavítják a biztosítás fejében, de 14 munkanap alatt. Oké, akkor kérünk cserekészüléket. Milyen cserekészülék van? Keresünk itt egy Samsungot. Jah, hogy egy telefonálásra alkalmas készüléket adtak volna, semmi internetes elérhetőség, kamera, stb, stb... Tehát egy 2000 Ft-s telefon.
    Azt konkrétan leszarják, hogy neked a telefonod munkaeszközöd, netán azért fizettél elő náluk és kötöttél hűséget, hogy internetezz, telefonálj, stb. Jah, de hogy tudod kihasználni?? Két hétre megkárosítanak ezzel...
    Szóval nem is adtuk be a telefont. Ha egyszer majd nagyon rá érünk...

    Szóval NO COMMENT, bocs, hogy hosszú lettem, legszívesebben pofánverném az összeset :W :W :W :W

    Jó látni engem is a tagok között FRG!! :R

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák