Hirdetés

Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    Elképzelhető hogy össze fog jönni a csere és lesz SGS2-öm. Vannak fenntartásaim még mindig, hogy jobb lesz e nekem SGS2-vel. :B
    Arra lennék kíváncsi hogy az Android Market-ből milyen progikat mondanátok a legszükségesebbnek, egy új SGS2 tulaj számára? Kíváncsi vagyok az app-ok, és játékok minőségére, továbbá árára.
    Érdekelne a GPS hatékonysága, és milyen cég csinál hozzá offline navigációt, és leginkább mennyiért.
    Érdekelne, van e normális zenefelismerő szoftver, esetleg olyan vagy hasonló zenebolt mint Apple-nél az iTunes Store, stb.
    Kicsit részletesebben akarom a két rendszert összeahasonlítani, ha már cserélek.
    Jelenleg iOS-en van iGo Primo-m, és Navigon is, tehát egy Androidra váltás a szükséges progik beszerzése miatt nem lenne túl olcsó.
    Érdekelne, hogy milyen hatásfokú Lossless (FLAC) lejátszók vannak, mert ami Apple-re létezik mindössze 1db progi, azon túl hogy 8€ volt, nem túl hasznos. Az album borítókat rendere nem jeleníti meg, és a felülete se túl felhasználóbarát.
    Az Apple Lossless formátuma (m4a konténerben) jó, csak a tököm kivan, hogy gépen FLAC-ot hallgatok, telón meg Apple Lossless-t, ezért két formátumba mentek.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák