Hirdetés

Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    válasz Giovanny #5096 üzenetére

    Ezt csak tartós tapasztalatok alapján lehet megmondani. Az SGS2 kicsit nagyobb az akkumulátor kapacitása és kevesebb a kijelzőn lévő képpont. Aktív használatnál lehet ez lehet előny. Cserébe a HTC-nél ott az aszinkron működésű CPU, ahol ténylegesen csak az egyik mag megy ha nincs szükség a másikra. Illetve sokszor akár függhet a dolog szoftveres tényezőktől is.

    Sógi: igen ezek mind szubjektív és egyénfüggő dolgok. Nekem volt Xperia X1-em meg KM900 Arena-m is ami full fém házban csücsült, a Desire kicsit kakukktojás mert annak plasztik a hátulja. A páralecsapódás nálam nem jelentkezett mert alapból alacsony a vérnyomásom és nem nagyon izzad a tenyerem sem emiatt. Sőt télen anno ha nem volt kesztyűben a kezem és elfagyott az ujjam akkor az 1. generációs ipod touch sem működött az érintésemre. Nekem kell, hogy legyen súlya, biztosabban fogok valamit, ha érzem. Szubjektív gondolat, hogy nekem az SGS2 kényelmetlenül vékony és "éles" a széle míg a Sensation finoman belecsücsül a tenyerembe és egyáltalán nem tűnik "vastagnak".

    [ Szerkesztve ]

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Aktív témák