Hirdetés

Aktív témák

  • fiktív1

    tag

    Sziasztok!
    1 hete van meg a telefonom, nagyon tetszik! Lg Arenáról váltottam, azzal kész szenvedés volt az élet. Fagyott, nem ébresztett, lassú, megbízhatatlan volt.
    Az S2 fóliát és egy fekete szilikon tokot kapott. Szerintem ez a hátlap/védőtok remek találmány. Nem csúszik a készülék, jó fogni és nagyon jól véd.

    Az eredeti szoftver van rajta, még nem mertem hozzányúlni. Több helyen laggol rendesen, de ez már az újabb romoknál nem jelentkezik, ahogy olvastam. Melegedése csak normális mértékű. Egyszer fagyott csak le, netezés közben, akkor viszont forrósodott. Kitty effekt nekem is megvan, de nem zavaró az annyra.
    Az akkunál közeledek a 10. feltöltés felé, kezd jobb lenni, már kibír 1 napot.
    -Fülhallgató nem túl jó.. Azért ehhez már adhattak volna jót!
    -Első Androidom, ismerkedem vele. 5 nap alatt elolvastam a topikot végig...
    -Böngészőjében elég zavaró a kockásodás. Felraktam a delfin HD-t, azzal meg azt vettem észre, hogy harapja a netet, irreálisan sokat vesz le az amúgy 3 gigás netemből. Valamint az akkut is darálja. Többször teszteltem, végül leszedtem, így a Noledet-is.
    -A futó folyamatokat ugye le lehet állítani, de sok ezekből visszaugrik, növelve a fogyasztást.
    Én azt szokam csinálni, hogy nem a futó szolgáltatásban lövöm le őket, hanem 2 füllel arrébb, az összes-folyamat-ban. Itt kényszerleállításnak vetem alá a nem kívánt folyamatot. Akinek gyári a szoftvere és nem tud fagyasztani, annak ezt ajánlom. Itt szépen le lehet állítani a map/térképeket, wifi megosztást is! A hangutasítások és több egyéb dolog visszaugrik amjd idővel, de egy darabig nyugtunk lesz.
    -A Sygic tetszik, keveset eszik mindenből, szép, jó. Levettem a trial verziót a marketről, de nem tudom lehúzni a fizetős teljeset. Nem is ajánl fel ilyet olyat. Vagy csak akkor majd, ha lejárt a trial? Vagy hagyjam, mert van rá "egyéb" megoldás? Erről valaki privátban esetleg tájékoztathatna engem!
    Holnap este azt hiszem nekizuhanok a rootolásnak, ROM-olásnak... stb...
    Persze nagyon várom a 3.4-et!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák