Hirdetés

Aktív témák

  • Something_

    őstag

    Üdv!

    A mai nap eladtam a HTC Sensation-ömet (elegem lett már a szervizbejárástól) és ha minden igaz, hétfőn veszek egy S2-t.
    Lenne pár apró kérdésem.
    Az OTG-t mire lehet használni? Mármint a "mindennapokban" ki, mire használja? Pendrive-ról adatmozgatás vagy van még valami hasznos dolog?
    Rendelnék 2-3 db-ot, mert ahogy néztem ebay-en, elég olcsó. A következő kérdésem ehhez kapcsolódik. Jó az 1-2 dolláros OTG? Nem tudja tönkretenni a tápot/csatlakozót?

    Sensation használhatatlan volt gyári rom-mal, ezért régóta főzött romot használtam. Igen ám, de 3 hónapja egyik pillanatról a másikra (aksi és sim kivétel után) nem kapcsolt be a telefon.
    Irány a szerviz, de ugye s-off-ba volt és okozott pár bosszús percet a procedúra. Tápcsatlakozó halt be, megjavították és ugye egyből látták, hogy felnyitott bootloaderes a készülék.
    A Samsung-nál ez hogy működik? A garancia érvényesítésnél szivatják az embert ha esetleg s-offban van a készülék? Mert a HTC-nél nagy sláger, hogy a főzött romok okoznak minden földi bajt.

    Sense után a TW szerintem fapados lesz, tudtok mutatni 1-2 csilivili romot csak, hogy megnézzem milyen a felhozatal és hogy miket favorizáltok. Sensation topikban is mindig van 1-2 sláger rom.

    Így hirtelenjében ennyi, köszönöm előre is a válaszokat. Ha minden igaz, hamarosan "találkozunk":)

    Üdv: Gábor

Aktív témák