Hirdetés

Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    Üdv

    Azon gondolkodom, hogy nekem is fel kéne tennem valami ICS-t... Lehetőleg valami olyat keresnék, amin a legkevesebb extra csicsa (átrajzolt ikonok, stb) van, és a kinézete lehetőleg a leginkább stock... ugyanakkor jó ha sokat tud, gyors, stb... speciel a criskeloServantTEAM v4-et szedtem le (még nem tettem fel), mert úgy hallottam ez nem olyan túl csicsás (de lehet hogy csak az eddigi verzióikhoz képest értettétek...)
    Szóval ha van valakinek még valami jó ajánlata, azt szívesen hallgatnám...

    Továbbá kis megerősítést kérnék a frissítés menetéről... az efs könyvtárat lementettem (sd karira, gmailre, stb...). volt benne pár file meg könyvtár (pl IMEI és DMP, fileokkal együtt ~5 mega össz)... Szóval felteszem ezt jól csináltam... lent van az odin is... a criskelo rom egy zip... akkor itt nincs más dolgom, mint download módba nyomni a telót (ellenőriztem, tudja), aztán windowsból odinba betallózni a zip-et (már ha lehet), és simán felteszi?

    bocs az értetlenkedésért, eddig csak a gt540-emre tettem főzött romot, de ott az sd-re kellett feltenni, és CWM-ből kellett kiválasztani a telepítését...

    szerk: vagy már várjam meg a véglegeset?

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Aktív témák