Hirdetés

Aktív témák

  • ToMmY_hun

    senior tag

    válasz Rotate #3342 üzenetére

    Én is szeretnék hozzászólni a kijelző témához. Nekem egy Arc készülékem van és volt mellette párhuzamosan több SGSII is. Az Arc kijelzőe tűéles, jobb rajta szöveget olvasni és filmet nézni is, pont a fekete világossága miatt. Egyszerűen jobban látszanak a részletek egy sötétebb filmnél. Az igazság az, hogy nekem még ezek mellett is jobban tetszik a Samsung kijelzője, mert én oda vagyok a kontrasztos színekért. Ha valakit zavarna a túlzott mértékű szaturáció - amit tényleg nehéz megszokni - az a beállítások menüben a kijelzőnél beállíthat egy fakóbb árnyalatot is és úgy már egész tűrhetőek lesznek a színek rajt.
    iPhone 4-et is nyomkodtam még anno, annak is nagyon jó a kijelzője, csak számomra nagyon apró. Telefonnak elég akkora kijelző, de mivel ezek okostelefonok, amelyeken az ember játszik, filmet néz, olvas és internetezik, ezért egy 4 és 5 coll közötti kijelző a megfelelő - szerintem.

    A beégés pedig ne legyen már szempont, amikor a Samsung legrosszabb esetben 3 napon belül, házozszállítással javítja garanciálisan a készülékeit. :)

    [ Szerkesztve ]

    C programmers never die, they are just cast into void.

Aktív témák