Hirdetés

Aktív témák

  • greencard

    tag

    Sziasztok!

    A hét elején írtam a következőket:
    "
    Sziasztok!

    Olyan problémám van, hogy tegnap este lefagyott az SGS2-öm. Újraindítva rengeteg alkalmazás úgy indul el, hogy "kényszerbezárás". Pl. Logsprovider, TW-indító, stb. Hiába zárom be őket, újra előjönnek. A háttérben próbálnak betöltődni a widgetek, de csak az aksi merül.

    Számítógépes kapcsolat nem tud létrejönni a Kies-sel, gondolom, azért, mert nem tud felállni a rendszer. Ez azért gond, mert, sajnos, a hülye fejemmel nem csináltam már régóta backupot, tele van a belső memória családi képekkel, videókkal, stb. Nagyon nem szeretném, hogy ezek elvesszenek.

    Mondjátok azt, hogy van olyan progi, amivel le lehet menteni a képeket, a videókat. Még a gyári, tavaly májusi rom van rajta, a telefon nem rootolt.

    Tud vki segíteni nekem, hogy mit lehetne tenni? Van olyan app, amivel ki leeht kerülni a "gyári" számítógépes kapcsolat kiépítését? Nagyon nem szeretném hard reset-elni.

    Előre is óriási köszönet!!!"

    horseface-nek köszönöm a válaszát, aki azt írta, hogy ha 1 fájl-os romot teszek rá odinnal, akkor nem törlődik a memória.
    Lenne még 2 kérdésem:
    1. a telefonom nem rootolt. így is fel tudok odinnal rakni rá 1 fájlos romot?
    2. próbálok tavaly májusi, gyári romot keresni, azt szeretném feltenni rá, de nem találok. Tud segíteni valaki nekem, honnan tudok ilyent letölteni? vagy ha nem számít, hogy milyen 1 fájlos romot rakok fel, akkor egy olyant, ami felmegy gond nélkül, és nem törli a belső memóriát.

    Óriási köszönet!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák