Hirdetés

Aktív témák

  • adamhun94

    tag

    Na akkor kezdjünk bele! :)
    Immáron több mint 2 hete vagyok boldog tulajdonosa a mobilnak, bár már volt némi fogalmam az androidról, igazából symbianról tértem át, szóval viszonylag nagy volt a lépés. :D (sokáig gondolkoztam egy sensation-ön, de végül ez lett belőle, remélem nem bánom meg.. :) )
    Na szóval: a telefon nagyon tetszik tetszik, de van 1-2 problémám, és kérdésem is.
    szoftver részről 4.0.3 van fent, annyi a problémám vele, hogy a wifi kapcsoló időnként beragad. Nem tudom kinél fordult már ez elő, és hogy van-e megoldás erre a problémára?
    Hardver esetén az akksi gyors merülése vethető fel. Tudom, hogy erős a vas, de szerintem gyorsabban merül mint kéne. Pl. éjszaka is egy 10-15%ot merült, úgy hogy 2G-n van, mobilnet/wifi kikapcsolva, feladatkezelő és ram kiürítve. De gondolom nem minden záródik be teljesen. Ugyanis egyik játék, amit azelőtt csak 1x próbáltam ki, egyik nap csak küldött egy értesítést. Nem tudom van-e mód teljes bezárásra (még egy példa: minden bekapcsoláskor asphalt 7 leállt hibaüzenet fogad).
    Az automatikusan induló alkalmazások szabályozására már tettem fel egy progit, de ahhoz root használata ajánlott, nem is tudom kizárni az asphaltot.
    És itt jön a másik rész, a root. Tudom, hogy sokszor le volt írva, de számomra nem világos, és egy ilyen új telefonnál nem szeretnék garit elveszíteni. Szóval egy root és unroot után garanciában javítani fogják (persze a garancia keretein belül)?
    Mert szívesen cserélnék kernelt is az USB-host funkciók aktiválása miatt, nem tudom azzal mi a helyzet? A telefon egyébként Telenor függő, nem tudom számít-e ez valamit.
    A válaszokat előre is köszi! :)

Aktív témák