Hirdetés

Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Sanci789 #3901 üzenetére

    Nem volt itt szó március 1-ről. Márciusról volt szó, ami ugye 31 napos. Március 1-et valaki kitalálta, és szétkürtölte a neten, és mindenki készpénznek vette. Én 99% tudtam hogy ebből nem lesz semmi. Ezért felesleges várni, mert akinek eddig is nehezére esett a várakozás, az nem tudom hogy fog feldolgozni még egy 3-4 hetes várakozást, vagy ha esetleg késik, akkor egy április közepét.
    Gondolom egyrészt csiszolgatják még, meg aztán az sem kizárt, hogy bevárják a nagyobb fejlesztőket az átállással és biztosra akarnak menni, hogy a kompatibilitási gondok megszüntek e szinte mindenhol.

    Én személy szerint örülök ennek, titeket meg nem értelek. :) 2 tábor van. Az egyik amiben jómagam is beletartozom, a Gb-s tábor, akiknek még bőven jó a Gb, és ICS megjelenés után sem fogunk kapkodni a cserével. Szerintem ennek a tábornak az a lényeg, hogy minnél jobb és stabilabb legyen. Nem baj ha Április közepén jön de legyen bug és hiba mentes esetleg plusz fícsörökkel.

    A másik tábor (türelmetlenek :) ) pedig akik már jó ideje ICS bétát használnak. Náluk azt nem értem, van egy stabilan és jól működő bétájuk, tehát okés hogy várják a véglegest, de már ICS-t használnak jó ideje, nagy meglepi amúgy sem lenne nekik, hiszen a rendszer nagy részét már ismerik.

    Persze ez nem szentírás, lehet, hogy holnap meg fog jelenni, csak hosszú lesz ilyen idegállapotban várnotok, akár 1 hónapot is. :U

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák