Hirdetés

Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz busman #44998 üzenetére

    Nézd. Ahhoz képest, hogy alap dolgokat nem tudnak a közel múltban érkezettek, olyan dolgokat, amiket mi még szinte autodidakta módon tanultunk meg, és jegyzeteltünk ki, ebből a topikból is, PFC-ről is, és a google segítségével is. Én pl. átolvastam visszamenőleg jó pár ezer hsz-t, és addig ültem nyugton a seggemen.
    Ehhez képest most az van, idejön egy új tag, azt se tudja mi van, de neki a legjobb ROM kell a legjobb kernellel, és elkezdi azokat a kérdéseket erőltetni, ami még bőven ráérne. 1-2 innen -onnan elkapott infóból elkezdi a firmware frissítést, és csodálkozik hogy alig segít neki valaki, ha meg segít, akkor nem mindig a megfelelő stílusban.
    Egyszer már leírtam a közel múltban. leírom még1x. Ez egy szakmai topik, ahol a lényeg, hogy a kérdésre megkapd a választ. Lehet puffogni a stíluson, de a fentiek tükrében ez teljesen érthető úgy gondolom. Persze meg is lehet sértődni, és utána ha gond van, sértődötten elkullogni, és nekiállni kikeresni a megoldásokat visszaolvasva, vagy esetleg más magyar, ill, külföldi fórumokból.
    Régen a visszaolvasás és a topik kereső használata alap volt. Manapság az újak úgy gondolják, minek keresgéljek, inkább beírom a kérdést, azt majd jön valami hülye aki 562x is leírja, úgy, hogy csak 10-15hsz-t kellett volna visszaolvasnia. :U
    Ez megy már itt több hónapja, és senki sem ért a szép szóból. :(
    Amikor kijött a 4.0.4 és a brick bug hiba, majd az ezt követő megoldás...Mindenki egyesével kérdezte meg, hogy "valaki fogja a kezemet romolás közben, mert nem akarom elkúrni", pedig világosan le lett írva 600x mit csináljon és hogy, és így nem fogja elkúrni.
    A másik a hallgatag tipus, aki már csak akkor jött, amikor kinyírta a telefont, pedig itt volt, olvasott, de itt-ott eltért a leírástól.
    Végezetül pedig ne akasszon senki se nagy szájat, mert jelenleg ami a Samsung által is elfogadott frissítés mód (Kies) és az ezzel elérhető 4.0.3. LPF verzió a legfrissebb hivatalos ROM. Tehát ne érezze senki se azt, hogy neki alanyi jogon jár a szájbarágásos Odin+ custom ROM használata, felrakása.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák