Hirdetés

Aktív témák

  • berczy03

    aktív tag

    válasz kali #10623 üzenetére

    Így van, csinálja aki akarja, s beszéljen róla, ha úgy tartja kedve. Én nagyon sokat ROM-olok, volt, hogy egy nap 4 custom ROM-ot kipróbáltam. Bár beszélni keveset beszélek róla, mert semmi érdekes nem történt. Aki akar viszont, beszéljen csak. Ha nem beszéltek volna róla, régen és most, fele ennyi ismeretem lenne a telóról/androidról.

    A tunning részéhez. Részben igazad vanm, részben nincs. Bár nem vagyok elektromos mérnök, semmi ilyesmi. De... Én nem hiszem, hogy a tunningolás egy processort haza tud vágni, előbb fagy le. Pont ez a "védelem" benne. Régen volt olyan AMD proci, ami megfőtt, de az mán' igen régen volt

    Aki nincsen tisztában a kockázatokkal, az elviekben ne tegye, ellenben saját bőrön megtapasztalni a kockázatokat... megfizethetetlen. :D (tudom)

    Nem hiszem, hogy egy processor élettartamát jelentősen befolyásolná a tunning, akár 1400-ig is. Mi megy tönkre benne? Mondom, nem vagyok szaki, laikusként kérdem, mi? Elolvad? Előbb fagy le, pont ez a védelem. Igen, PC-n lehet nagyobb hűtő. Itt nem. De a PC is lefagy, ha kicsi a hűtés, teszel rá nagyobbat, itt is fagy, nem teszel rá nagyobbat, visszaveszed az órajelet.

    Szerintem ez ilyen egyszerű! :)

    Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |

Aktív témák