Hirdetés

Aktív témák

  • gubacsino

    aktív tag

    válasz Khelben #11142 üzenetére

    Most már Ok a JVP és JVQ ROM ok hozzák azt az elvárt szintet, amit tavaly szerettem volna. De 2.1en (JM5) Hát igencsak érdekes volt használni a vasat. Pontosabban, erősen kompromisszum mentes. A fözött ROMok ezen sokat javítottak Higend készülék volt.
    De hát ki szeretne egy nyikorgó fékes ferrarit?
    Mára ahhoz képest hogy azért a pénzért egy laptop ot is lehetett volna venni. (akkor, és nem is rosszat) Kinőtte gyermekbetegségeit az SGS. Ehhez kellet egy év. Sajnos. Tehát most már " különösen ajánlott" :) De nem volt ez mindig így.
    Ha meg azt nézem hogy a nyílt rendszernek vannak hátrányi, az tény, de a számos előny mellet ne menjünk el! Mert a házibarkács dolgok nem csak az SGS-t de az Androidot is előrébb vihetik. Feltéve ha a gyártok oda figyelnek majd, és integrálják a jó és hasznos ötleteket.
    Amúgy meg saját felelősségre, mindenki azt csinál amit akar. Eldönthet mit választ. Nekem csak Gyári ROM volt a készüléken. De ha a T-mobil ra (KIESre) várnék, lehet már rég eladtam volna. Mert nem kicsit vannak lemaradva a szolgáltatók. Most JVQ val gyors, stabil, és megfelelő üzemidőt sikerült elérni. De pár hasznos dolgot irigylek azért a custom rom októl is (circle battery,root, vodoo sound) Szóval ha lenne egy ajánlat az autódra, egy plusz ingyen szerviz, amivel ugyanannyit fogyaszt! de nagyobb lesz a teljesítménye, nemet mondanál?

Aktív témák