Hirdetés

Aktív témák

  • vitezlejszlo

    őstag

    válasz DanielK #11585 üzenetére

    Kezdek offolodni :)

    En az X10 mini pro-hoz garilevelet sem kaptam! Se szamlat. Csak szallitolevelet.. Mikor kiderult, hogy nincs market, visszavittem, atvettek, hogy megoldjak. Visszakaptam 1 het mulva (hogy a kozponti Sony szervizben volt a telefon), frissitettek nem volt rajta market. (persze, tudosok feldugtak szgepre, az az arab orszagnak megfeleloen frissitett, market nelkul). Mivel egetoen kellett egy telefon, nem tudtam otthagyni, elhoztam. Megoldottam a frissitest (koszi Gugli :), most angolnak hiszi magat, de persze magyarul beszel. Csak a lelke angol :)

    Privat velemenyem: ahol a gari nem 2 ev HU, az mar kamu. Ami sufni gsm, az feltehetoen trukkozik, ha mar tobbfele garit ad. Barmit is mond rola, hogy miert EU meg HU... kamu az egesz. Csak a jozan esz: hogy tudna egy hivatalos telefon arus hely 100-ert adott telefonjat egy kis sufni ceg 75-ert adni??? Ertem en, hogy tetszetos az olcsobb ar.. de ne legyunk mar naivak.

    Nem azt mondom, hogy 100e boltban egy fuggetlen SGS-ert jo vagy nem jo ar. Ennyi hivatalos helyen. Na de megneztem, ahol en megjartam ott 93 a HU garis, 76 az akcios EU... erezzuk at, 76+ afa az 95e... BZZZZZZ :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák