Hirdetés

Aktív témák

  • JJ hunter

    aktív tag

    nggabi! :)

    Nálad a hívás közbeni hangerő milyen? (ezt kérdezem minden Darky RC6ot használótól is :DDD ) nálam a leghalkabbra van állítva a hangerő, és majd'ki viszi a dobhártyámat olyan hangos :F darkcore 2.2 van fent nálam is.

    az rc6 megmentette a GB-et a leváltástól :DDD :C gps brutál lett, amiket lát műholdakat, egyből rájuk is csatlakozik, stabilan tartja a jelet 25-30 érték felett, a 10 m pontosságot téved, de mostmár az 5-10 métert váltogatja, néha 5 méterre is behoz. 9.3 egy hajszálnyival jobb volt, ott az 5 métert tartotta és néha felugrott 10m-re, de ennyi nálam belefér :DDD a guglimaps igaz, h kb 2-3 perc után mutatta meg a helyes pozíciómat (inkább 5, mint 10 m-en belűl), uh sztem végre megint jó a gps-em...kop-kop-kop! már csak a 2way call recorder kellene bele, illletve ezt a hívás közbeni hangerőt kellene vhogy megoldani, mer olyan mintha kihangosítottam vna, mindenki hallja, amit beszélünk :F
    ma terveztem feltenni Keldor Papa által linkelt sgs2 4.5ös csomagot+tw4-et, de asszem várok vele, mert most eléggé tetszik így a telo :D bár, lehet, h nem változtatna semmit a csomag, mivel csak appok vannak benne...gondolom én.

    [ Szerkesztve ]

    Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1

Aktív témák