Hirdetés

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

  • Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska

    lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)

Aktív témák

  • Eddie141

    senior tag

    válasz bag #18060 üzenetére

    Köszönöm a segítséget mindenkinek!
    Sajnos a megérzésem azt súgta, hogy ne kezdjek gyárival, és milyen igaza lett. Dehát ki gondolná, hogy ennyi embert megszivat, és mégis engedélyezik a telepítését.
    Eddig végig moddolt romot használtam (igazából nem Galaxy S-em van, hanem T959 Vibrant-om, de a modemon kívül nagyjából ugyanaz a két telefon) és mindig sikerült visszahozni az életbe. Még akkor is, amikor feltettem egyet, sikerült soft brickelni, majd kiderült, hogy egy 10éves srác csinálta a romot hasraütésszerűen, és megszivatott vele elég sok embert. 30percbe telt a download módot visszahozni, de akkor mindig van remény, ha van kép. Viszont nekem belenyúlt a kies mindenbe, és teljesen legyalulta a készüléket. Sajnos egyik módszer sem lehelt ismét életet bele. Bevittem egy helyi szervizbe, és mondja, hogy nem vagyok bizony az első ember. Kérdeztem, hogy hallott-e már a forrasztgatós micro usb-s módszerről? Persze. Kezembe nyomott egy olyat, amit ő csinált, mert neki is ez volt az első, amit kipróbált, és bizony semmire sem volt jó, pedig ahogy nézegettem megfelelően volt elkészítve. Szerintem ahhoz is kell életjel. Ilyen ultrabrick telefont már csak szerviz hozhat vissza, és ott is csak 30-50% esély van. Hát köszi Samsung!
    A telefonra elment egy jó része az előző nyáron spórolt pénzemnek, és így is használtan, repedt üveggel vettem, de nagyon szerettem. Éljen a tervezett elhasználódás, amelyet ilyen nyilvánvalóan az orra alá dörgölnek az embernek.
    Samsung supportnak: Ez történt. Miért van ez? Mit lehet tenni?
    Samsung support: Sajnáljuk a történteket, nem ön az első, aki a hibát jelzi felénk. Sajnos szoftverfrissítésből származó hibára nincs garancia.
    Már csak az kellene a végére, hogy köszönjük, hogy minket választott, és következőnek is tőlünk vásároljon!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák