Hirdetés

Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    válasz B.Ricsike #18781 üzenetére

    A script-ben be van állítva két governor, egy a bekapcsolt, egy a kikapcsolt képernyőhöz. Ezt a fájl szerkesztésével illetve a voltage control (viszont ezzel úgy nézem csak a screen-on-t) használatával is tudod állítani. Szerintem ezt már leírtam.

    Nagyon vázlatosan:
    A kernelben alapból van egy governor, de a scriptel tudsz külön-külön a kétféle állapothoz beállítani, plussz még tweakelve is vannak.
    Ha akadósnak érzed a telót akkor smartass, ha nincs vele baj akkor mondjuk ondemandX.
    Az elsővel gyorsabb a teló de többet fogyaszt, a másodikkal lasabb(akadósabb) de jobban bánik az aksival.

    A merülős dolog meg valami program vagy folyamat beakadás volt, egy restart ezen segít. Ritkán előfordulhat, stock rommal is, de ezeknél a kerneleknél nem nagyon irkáltak ilyesmit az emberek. Nem is lesz rá orvosság mert valami egyedi eset lehetett, csak akkor aggódj miatta ha többször előjön. Mondjuk akkor is érdemes elsősorban a programok között körülnézni.

    Ha nincs gondod az alapból a Rom-ban lévővel (az is Neo17-re épül) akkor használd nyugodtan azt.
    Mivel nem tudod hogy mik ezek és mit csinálnak ezért inkább ne vesződj ilyenekkel, ha érdekel és akarsz próbálkozni/szenvedni/bütykölni akkor persze nyugodtan.
    Jah mégegyszer mondom, hogy ezek béta/teszt kernelek tehát csak azért jelennek meg hogy az emberek teszteljék őket és jelentsék a problémákat.
    Ez tipikusan az a példa amihez írni szokták hogy csak akkor vágj bele ha tudod hogy mit csinálsz:) (és vállalkozó szelleműeknek:) )Persze valahol el kell kezdeni.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák