Hirdetés

Aktív témák

  • kutkut

    addikt

    Nos, Galnet MIUI V4 2.1.17 élménybeszámoló:

    Röviden, alulról súrolja a használhatatlan kategóriát. :U Görgetésnél az ikonok széttöredezek, mintha a képfrissítéssel lenne valami gond. :F Egyébként, laggol. Nem mindig, de pl nekem a flip-flop-os miui óra van kint a homescreenen... Ha épp "perdül egyet", akkor nem lehet görgetni, vagy fél mp-re beakad. Tegnap egyszer nem tudtam bekapcsolni a wifit - reboot megoldotta. De ami a leginkább zavart, hogy ma 2* is rebootolt zenehallgatás közben, másodszorra CWM-be dobott. :Y :DDD Egyébként, ami még nem tetszik, az maga az ICS. Pl animációk, már ha lehet annak csúfolni... Az új copy-paste sem tetszik, pláne, hogy nem lehet több szöveget elmenteni a vágólapra (azaz, csak 1 vágólap van). A miui-s témák nem mennek, egyedül a háttérképet lehet állítani. Volt pár FC is, de ez alap! :DDD
    Azért van benne valami jó is. Pl a rendszerben is lehet használni a multitouchot, gondolok itt arra például, hogy egy ujjal félig lehúzva tartom a notibárt, és közben egyszerre több kapcsolót is lehet állítgatni. :) A GPU gyorsítás is jótékony hatással van pl a böngészőre. Szerintem még az operában is működik, mert az is jobb lett. A gyári böngésző kimondottan nem rossz, ellenfele lehet az operának. - Persze, ez sem tökéletes, ezt is meg lehet akasztani, de az irány jó. :) A beállítások is tetszetős, jobb, mint eddig volt, és nem laggol. :)
    Szóval, a hibák nagy része orvosolható, de ehhez még idő kell szvsz. Az is lehet, hogy valami csak nálam nem volt jó, mert csak recoveryben wipeoltam, de szerintem ettől még rendesen kéne működnie. De pl a témák működésére még akkor is várni kell. Így hirtelen ennyi jutott eszembe.

    The end. :))

    Meizu MX3 32GB

Aktív témák