Hirdetés

Aktív témák

  • _tRebroN_

    tag

    válasz m4rk.89 #33682 üzenetére

    Hát ez egy app segít megnövelni a telefon élettartamát egy töltéssel. Én elsőre úgy csináltam (állítólag rosszul), hogy nem merítettem le csutkára hanem 10-15 %-nál rédugtam majd ha 100%-ra feltöltötte (MIUI nál legalábbis annál ami nekem van ehhez picit játszani kell a töltővel ugyanis csak 99%-ig tölti fel le kell húzni töltőt várni pár percet, majd rádug és így lesz 100%) ekkor elindítod az appet és rányomsz a calibrationre és csak ezután húzod le a töltőről, ha nem írja ki a 100%-ot a calibrationt nem tudod elvégezni. Ekkor vmi fájlt töröl ki ezt eljátszod 3x kb és többet fog bírni a telód azonos használat mellett mint előzőleg. Nekem a nem merítem le módszerrel 1 hétig is bírta igaz abból 3 teljes nap csak készenlét volt meg néha megnéztem rajta az időt.
    Most úgy csinálom ahogy vki itt ajánlotta, hogy lemerítem csumára kikapcsol a teló majd feltöltöm kikapcsolt állapotba utána bekapcsol (99%-os szarság így is van) és akkor kalibrálom majd ezután lehúz a töltőről.
    Egyébiránt ez a 99%-ig töltődik fel bug a 3. idegesítő hibája az általam használt MUI-nak, a fentebb leírt kettőn felül.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák