Hirdetés

Aktív témák

  • ( V )

    veterán

    válasz 04ahgy #43243 üzenetére

    a rootolás nagyon hasznos dolog, de nincs közvetlen relációban a /datadata partíció optimalizálatlanságával. ill. egészen addig amít a datafix patchet fel nem rakod (ahhoz kell root). a történet lényege hogy ez egy gyorsítótár partíció amin a rendszer az appok azon adatait tartalmazza amit az appok gyakran használnak. a bibi csak az hogy ez a kb 170mb-os hely mérete nem változtatható, ezért ha optimalizálatlan a rendszer (és sajnos az) akkor a kevésbé fontos/frekventált fileok is ide kerülnek és azáltal eltömődik a tároló és ilyenkor szokott panaszkodni a helyhiányra, holott a belső sd-n még egy csomó hely van.

    (#43247) radicspeter1
    nekem eddig egyetlen egyszer sem szállt el az IMEI-m soha! (jó oké lekopogom :DDD ) pedig jó pár modemet cserélgettem és már lassan 2 hónapja használom a KB3-at! ;)

    1.9-en nekem is volt egy süket-néma periódusom (HHB) de csak azért mert JW5-ről rögtön a Cunát raktam fel (előtte CM9 javasolt!) fix megoldotta - ennyi! 1.8.1-en semmi nem volt - igaz modemet sem kellett cserélni mert szerencsére nem írta felül a KB3-t :K

    [ Szerkesztve ]

    * Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 * OɴᴇPʟᴜs 7T Pʀᴏ - ᴄʀDʀᴏɪᴅ 10.4 *

Aktív témák