Hirdetés

Aktív témák

  • Yany

    addikt

    Srácok, mindenkinek köszönöm a segítséget, nem kevés nyűggel terheltem mostanában a fórumot.

    Hogy ne mindig csak kérdezzek, egy kis beszámoló:

    1. Megvan az oka, mégha nem is értem, hogy miért nem láttam az sdcard-ot cwm-ben: ha wipoltam mindent, akkor tűnt el (factory/cache/dalvik). Ha ezután nem egyből install-t nyomtam, hanem hagytam, hogy bebootoljon a JW6 és utána egyből CWM, akkor jó lett. Csak egyszer kellett kipróbálnom a 23. alkalom után, hogy wipe nélkül bemegyek. Csak ugye mindenféle tipp/leírás azt írja, hogy minden wipe és boot nélkül egyből install .zip... na hát ez nem működött nekem a JW6-tal

    2. Gyerekek, azt senki nem mondta, hogy új telefonom lesz a Tsunamitól! :Y Ez nagyon durva így! Ez hogy? Nem hiszek a szememnek (még mindig nem). Tudjátok a JW6 is gyors volt, amíg fel nem raktam a Go Launchert és be nem laktam csomó widget-tel, de a Tsuna az hihetetlen. De nem csak a sebessége, hanem a reszponzivitása is: brutál alacsony az input lagja, nagyon közel követi az ujjaimat a képernyő. Írtok szépeket erről az 1.2.4-es Semáról, de nem tudom elképzelni, hogy az mit ad még ehhez hozzá a placebón kívül.

    Szóval hacsak nem találok meglepetésszerű bajokat vele, akkor nagyon valószínű, hogy ez a Tsuna 2.3 lesz az új "lakhelyem". :)

    Még1x nagyon köszi mindenkinek a segítőkészségét. :R

    Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Aktív témák