Hirdetés

Aktív témák

  • ( V )

    veterán

    válasz guifater #48460 üzenetére

    ilyen folyamat leállásokat akkor szokott csinálni általában ha nincs a rom install előtt rendes wipe-olás: értem ez alatt a cwm recoveryben a wipe data / factory reset (törli a felhasználói adatokat!) + wipe cache + wipe dalwik parancsokat és utána jöhet a rom install (install zip)!

    továbbra is azt mondom hogyha az ember ICS-n van már, akkor nincs szükség vissza menni GB-re Odinos reparttal, csak ha tiszta ICS installra / re-installra vágyik (csak ha nagyon elmászik a rendszer) elég az előbb említett 3as wipe ill ha nagyon le akarjuk tisztítani a terepet (csak ritkán szükséges) akkor a színtén cwm recovery menüjében található mounts and storage al-menüpont alatt a format System / Cache / Date / DataData parancsokkal tudjuk formázni tisztességes a partíciókat!

    a kerneleket illetően beollózom ide is a PDA testvérfórumos vélekedésemet:

    midnight - gyors, stabil, megbízható és foolproof aki nem akar babrálni semmit a kernellel csak azt szeretné hogy működjön kiváló! (basic)

    Semaphore - hasonlóan gyors (főleg az 1.2.5) és stabil, de picivel több teret enged a hangolásnak, de még a felhasználó barát biztos működés keretein belül. (advanced)

    Devil - a jelenlegi kernelek közül az elérhető legnagyobb szabadságot adja a belepiszkáláshoz, a legtöbb extrával amit csak bele tudott gyömöszölni a krampusz! ;) (hardcore)

    ill van még egy versenyző: ha nem állt volna le az Glitch kernel fejlesztése akkor kb a Sema és a Devil között lenne tudásban!

    a sema 1.2.5-nek megvan az az előnye (amellett hogy piszok gyors) hogy nagyon jól bánik az akksival (részben köszönhető annak hogy egy új funkció (Wifi PM_MAX) került bele ami a kikapcsolt képernyőnél energiatakarékosra teszi a Wifi fogyasztását anélkül hogy a kapcsolat megszakadna! ;)

    (#48471) D1L1ZS
    oké az tiszta, de a 720p felvétel is csak addig nem lesz elérhető amíg a BM módról át nem váltasz normálra (pipa ki sema appban és reboot) ;)

    (#48473) TheChos3nOne
    hát sajnos az ICS alatt is csak max a HQ-s YT-appot tudod leszedni! a HD-hez külön hackelt app kell pl [link]

    [ Szerkesztve ]

    * Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 * OɴᴇPʟᴜs 7T Pʀᴏ - ᴄʀDʀᴏɪᴅ 10.4 *

Aktív témák