Hirdetés

Aktív témák

  • dbalazs123

    aktív tag

    válasz theiron320 #48796 üzenetére

    Eddig féltem feltenni az F4k-t, mert a tsuna 2.3 tökéletesen ment egy hétig a telómon, és a sebességével is tökéletesen meg voltam elégedve. Az xda-s linaro compiler előnyeit boncoló topicban nem tudott senki látható benchmark eredményt produkálni vele (eredetileg a devil kernel kétféleképpen összerakott verzióját tesztelték, de volt aki F4k rommal együtt csinálta a tesztet). Az indoklás a változatlan benchmark eredményekre az volt, hogy teljesen át kéne írni a programkódot, hogy ki lehessen aknázni az előnyöket, és nem elég ugyanazt a romot/kernelt egy másik toolchainnel összeállítani. stratosk szerint ez téves, mivel a kernel nem csak a felhasznált toolchainben más, hanem tartalmaz O3 flageket, ami további paramétereket szolgáltat a finomhangoláshoz. Összességében ez még nem győzött meg hogy feltegyem.

    ( V ) írta, hogy az új romon reccenésmentesen fut a Max Payne. Na erre kíváncsi voltam. Ugyanis a Tsunán akárhogy lebutítottam a felbontást, az egész folyamatosan szaggatott. (simán lehet, hogy rosszul volt beállítva a rom/kernel, vagy feltettem olyan tweakeket, amik inkább ártottak, mint segítettek, de így volt.) És tényleg! Tökéletesen élvezhető sebességgel fut most a játék.

    Az egyetlen dolog amit hiányolok, a CRT off animáció, és az ablakanimációk. Ilyet lehet valhonnan szerezni? A tsuna többi kiegészítője (ablakanimációk, témák) is simán mehetnek fel?

    [ Szerkesztve ]

    SGS / CM 10.2 / Devil 4.3

Aktív témák