Hirdetés

Aktív témák

  • DanielK

    addikt

    Sokan kérdezgették, hogy milyen a Samsung Galaxy S Armani akkumulátora a mi sima SGS-ünkbe. Kedden jött meg az akksi, korrekt "pufi" borítékban.
    Lemerítettem és kikapcsolt állapotban 16 órát töltöttem. (Sokan mondják, hogy felesleges, de tapasztalatból tudom, hogy nekem beválik ez a töltés - lehet, hogy kevesebb is elég lenne, de inkább megyek a jól bevált formula után.) A novemberben vett Galaxy 3-at és az egy hónapja vett SGS-t is így töltöttem elsőre és utána jók voltak a tapasztalatok. Ezután szoktam még 4x (így összesen 5x) teljesen lemeríteni a telefont és utána feltölteni (kikapcsolt állapotban) a maximumra. (itt már elég annyi, amikor azt mondja, hogy "maxon vagyok" - kikapcsolva rezeg egyet, ha max az akksi)
    Az Armanis (1650mAH) akkumnál a második lemerítés-feltöltés fázisnál vagyok. Eddig jobbnak bizonyul, mint az eredeti. Hosszabb ideig bírja. Ha a régi akksit levettem amikor maxon volt, azonnal leugrott 98%-ra (onnan mondjuk már szép lassan kúszott le). Most ez 99% áll levétel után.
    Az eddigi rövid tapasztalat alapján jó vétel az 1650mAH akksi. A régi akksival kb 2 napot bír. Ezzel még nem tudom, de ha minden igaz, akkor 2,5 napot bírnia kell. Vagy legalábbis a 2. nap estig simán bírja. Eddig éppen hogy... már szinte minden le volt kapcsolva, hogy estig bírja. Remélem ezután simán bírja majd. :)
    Eredeti 2.2.1 rom van a telefonomon, és független.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák