Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arnicode

    tag

    Nos igen, ezért hoztam be a témát, mert el kell döntenem, hogy ez így renben van e, hogy a kalibrálással kell ügyeskedni,hogy jó legyen. Mert különben Minden másban tökéletes, nincs felhősödés, nincs szemetszúró DSE stb. általános problémák.
    DE amit mond PuMbA is, hogy elállítgatásokkal sem lenne szabad ilyen legyen, az elgondolkodtat azon,hogy ez a panel alapjában véve többet kellene tudjon, ahogy egy külföldi tesztben sem esik szó ilyen észrevételekről.
    Úgy érzem így jogosan ül be a gondolat, hogy arrébb állítom a képet és jó meg szuper, de ezzel lehet alább adom, elfogadok egy gyengébb képességet mint ami kéne legyen?!

    Van egy rakat tesztképem és kalibráló képem nekem is és igazán azokkal lehet beleveszni a csavargatásba az biztos, szóval volt pár reset, mikor az ember már elveszti a fonalat.

    A feketén viszont tényleg segített a helyi sötétítés normálra állítása amit javasoltatok.

    Nem is gondoltam,mert ugye a local dimming-ról van szó amiről rosszakat olvasni ha be van kapcsolva, és minden tesztoldal kikapcsolva vagy alacsonyra javasolja, ezért azt nem is babráltam..
    Erre fel tessék megjön a fekete jobb részletessége.

    Nagyon kiábrándultam a tesztoldalakból.. illetve, mert nyílván jobb készüléket kapnak,nem említenek meg ilyen alternatívákat, csak hogy kapcsolj ki mindent és ugy a legjobb.

    Ezért teszi fel az ember itt a kérdést, hogy más milyen beállítást használ,másnál jelentkezik e ilyen olyan hiba, mert itt relevánsabb az egyező típusok tulajaival egyeztetni.

    A film full hd , 15 giga a képanyag, és 13,5 Mbps az adatsebesség. Nem tudom ez kevés e.

    Kódek azonosító : V_MPEG4/ISO/AVC
    Időtartam : 2 óra
    Adatsebesség : 13,5 Mbps
    Szélesség : 1 920 képpont
    Magasság : 800 képpont
    Képarány : 2,40:1
    Képkockasebességi mód : állandó
    Képkockasebesség : 23,976 fps
    ColorSpace : YUV
    ChromaSubsampling : 4:2:0
    BitDepth/String : 8 bit
    Sorváltás típusa : folytonos
    Bit/(képpont*képkocka) : 0.366
    Adatfolyam mérete : 15,4 GiB (85%)
    Kódoló könyvtár : x264 core 152 r2851 ba24899

    -Arni-

Új hozzászólás Aktív témák