Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arnicode

    tag

    válasz frizso #116404 üzenetére

    Helló

    Azt mondod erre mondják azt,hogy a VA panel lassabb mint az IPS, hogy nem bír a mozgással rendesen, mert én is látok ilyet néha annak ellenére hogy nálam is nullára van állítva a mozgásj.

    Nézem most a Fast csatornát amit mondasz, ott kissé nehéz megítélni mert sok a lassítás meg begyorsítás de szellemképesedést nem veszek észre.
    Az a baj az egész összkép olyan ezen a tvn, hogy nem is tudom, ugy b..ssza a fokuszt a szememnek,zavaróan kontúrosnak látom és ha meg állítom a kontrasztot pl ez végett akkor meg elb..szódik amiről szó van.
    Most nemrég azt néztem meg hogy PC-ről HDMI-n néztem meg a Blade Runner elejét és ha a PC-n javítom a képet, sőt szétbarmolom a kontrasztot,és a gammát szemcsésedésig húzom akkor is a tv azt ugy leadja és kész, nem esik szét az arc színe. Tehát gondolom a tv hardverral nincs valami rendben.

    Mert egyébként meg tegyük fel, nekem ahoz lenne kedvem egy este,hogy egy filmben csak a piros színt lássam, és azért elállítom az egészet,vagy fakón vagy akármi akkor azt is torzulás nélkül meg kéne jelenítse nem? Különben ne rakják bele a beállítási lehetőséget ha nem szabad piszkálni.

    ..és igen nekem is volt olyan összefüggésem,hogy minél jobban belövöm a tesztképekhez annál jobban tud romlani mozgóképre.

    -Arni-

Új hozzászólás Aktív témák