Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • n0k0m_

    tag

    válasz junior11 #119849 üzenetére

    Nézz szét a Samsung saját fórumán. Az összes Qled TV hemzseg a hibáktól. Edge lit QLED TV-ket eleve el lehet felejteni a folyamatosan romló light bleed miatt (+ egyébként is sávosan bevilágít sötét jeleneteknél), ezzel már ki is zártad a kisebb méretű/megfizethető darabokat. Q széria teljesen a one connect box-ra van hagyatva, mindent kipakoltak a dobozba. A törékeny kis szar optikai kábeles megoldás egy vicc. Nem csodálkoznék ha az összes ilyen TV emiatt tönkremenne 1-2 év alatt. Garancián kívül döglik meg a kábel+box, akkor simán 1 új TV ára rámegy. Samsung ügyfélszolgálat pedig mindennek a legalja + olyan képhibát visszadobnak hogy nem hajlandók javítani egy prémium TV-n, ami egy 100.000 Ft-os TV-nél is gáz lenne.

    Amúgy a képminőség magáért beszél, elég megnézni bármely üzletben. OLED képe szvsz így is szebb, de a beégés miatt soha nem vennék. Valódi HDMI 2.1 -ig (~jövő év) egyébként se vásárolnék most új TV-t.

    Nálunk nem szokás évente cserélgetni a TV-t, úgyhogy nem bíznék a Samsungban. Minden évben volt valami kolosszális botrányuk minőség kapcsán. Elég megnézni azt az esetet, amikor évekig kínai szemét kondenzátorokkal pakolták tele a TV-ket, monitorokat. Qled miatt szopódtam be én is...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák