Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h377

    tag

    válasz marinea2 #143598 üzenetére

    Szia!

    Én is nézegettem a TV-ket és a keresgélés során én is a Q70T-t találtam minimum belépőnek az új konzolokhoz

    Mivel PS5 (egyelőre) nem támogatja a VRR-t, így szinte bármelyik 4k@120Hz-es TV-vel jól járhatsz, szerintem, ebből a szempontból.

    Egyébként a Q70/77T már 329k volt a MM-ban és eMAG-on is korábban is, sőt a Q80T 390k volt pénteken az eMagon. Talán az lett volna a legjobb vétel. Azonban a Q90T-t is láttam 480k-ért...

    Egy biztos sajnos mindennel van probléma és mindennek van hibája... Ha szerencsénk van javítható, hanem akkor vagy elfogadja az ember vagy igen... :D Illetve sok embernek, mint nekem is, egyes esetekben nagyok az elvárásaim. Főleg, ha sok pénzt adok valamiért. Tehát ha egy Q90T-t vagy CX-et vennék igenis elvárnám, hogy jól teljesítsen, bár valószínűleg a végén ott is kompromisszumot kellene kötni valamiben.

    Én személy szerint, csak VRR/FreeSync Premium TV-t vennék hosszútávra, főleg, ha tényleg lesznek 60+ FPS-es játékok, mint ahogy már vannak is. 60FPS felett még nehezebb stabil frame rate-et tartani, szóval ide szerintem biztosan kellenu fog a VRR. 4k@60Hz-hez nem, mármint ha az a 60 atom stabil lesz... Egyébként pedig a Freesync Premium-mal kapsz LFC-t és ha jól láttam 20-120Hz közötti VRR-t, ami nem rossz. :) A QLED pedig színben sokat ad, szóval ez alatt én nem gondolkozok.

    Szerintem egyik teszt sem adja vissza azt, amit élőben látsz. Lehet, hogy a Q70T-vel simán meg leszel elégedve, főleg ha nem raksz közvetlenül mellé egy Q90T-t. Mert ugye, nem ez az általános, nincs két TV-d otthon egymás melett, hogy pixelről pixelre összehasonlíts mindent.

    Szóval a Q70T jó választás lehet, főleg ha igaz az, hogy az FALD játék módban nem annyira hatékony, mint azon kívül, akkor a Q80T és Q90T nem biztos, hogy megéri a felárat.

    A Q70T natív kontraszt aránya nagyobb mint a Q80T-é: [link] sőt még local dimming-gel sem mértek annyit, mint a Q70T-n, de ez a tükröződést csökkentő bevonat miatt van. Ezzel együtt azonban a Q80T betekintési szöge jobb és a fényereje is magasabb.

    Kérdés hogy a Q80T és Q90T FALD nélkül milyen képet ad, ezt az tudja megmondani akinek ilyen van. De a mozgás valamennyivel szebb a Q80T-n és Q90T-n, mint a Q70T-n: [link]

    Illetve, ha online veszed és nem vagy megelégedve még mindig visszaküldheted...

    Egy szó mint száz, ha csak önmagában a Q70T-t veszed és semmit nem raksz közvetlenül mellé, lehet akkor is elégedett leszel... :D

Új hozzászólás Aktív témák