Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ORCA58

    addikt

    válasz stemplar07 #145266 üzenetére

    Igen van "intelligens mód", azon belül az "adaptív kép". Szerintem nagyon elrontja a színeket. Felemeli a fényerőt, mikor nem is kellene, hideg lesz a szín, nagyon elrugaszkodik a valóságtól. Egyszóval sokat ront a kép minőségén.

    Viszont előjött egy bosszantó dolog. A tv-hez van kapcsolva egy MINIX tv box, amin CoreElec fut. Ha bekapcsolom, a boxot, mindig felugrik az "Eszköz észlelése ablak" Ami azt írja, hogy a Smart távvezérlővel lehet azt irányítani. Ha kivárom a keresés 5-10 másodpercét és beállítom a távvezérlőt, akkor működik is vele a box. Sőt a Forrásnál be is írja, Minix, és ikon is megváltozik. Az kiteszem az alsó sorba. Ha lekapcsolom a boxot. Az ikon eltűnik az alsó sorból, a forrásnál újra Ismeretlen lesz.
    Új bekapcsolásnál megint feljön az "Eszköz észlelése ablak". :W Ha visszalépek a vissza nyíllal, akkor a Tv távvezérlője nem használható (nem is baj). Ekkor átírom az ikon nevét Tv-Box-ra, kiteszem az alsó sorba. Lekapcsolom, majd bekapcsolom a boxot, az ikon eltűnik az alsó sorból, és újra Ismeretlen lesz a forrásban.
    A tegnapi napig ez nem volt. :F
    Hogyan lehet kikapcsolni az a vacak Smart távvezérkést? Az agyamra megy, mert ennek így semmi haszna!

Új hozzászólás Aktív témák