Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JAckass6

    tag

    Samsung The Frame TV-ről osztanék meg veletek egy kis érdekességet.

    Vásárlás után 1 hónappal vettem csak észre, hogy valami néha, halkan kattan egyet. Mivel költözés után vettem a TV-t, kellett egy kis időre, mire megtaláltam a forrást. Hálóban, falra szerelve, kifejezetten halk környezetben rendkívül idegesítő jelenség, úgy percenként 2-3 alkalommal csinálja, filmezni halkan nem lehet mellette, és mivel kikapcsolás utána is csinálja akár 1 óra után is, így elaludni se nagyon.

    Kis netezés, külföldi fórum: 3 TV-t cseréltek a kollégának, mire inkább választott egy másik modellt. Na, akkor minden rendben, gyári hiba, mehet is vissza. Alza kerek 1 hónap után adta vissza a TV-t (tápkábel nélkül, amit azóta se pótoltak) mondván, hogy ez normális működés, a TV e-manual részében a hibaelhárításnál szerepel, hogy a TV pattogó hangot hallat, ez biztonságos.

    Levél a Samsungnak, hogy figyu már, ez most így komoly, 43" közel 300e FT-os TV folyamatosan kattog, hangfelvételt küldtem, mondtam hogy teljesen használhatatlan. Válaszul elküldtek pár bíróság meg békéltető testület elérhetőségét, és még a levél végére odacsípték, hogy nyugodtan használjam a TV-t.

    Írtam a békéltető testületnek, bár nem számítok semmi értékelhetőre tőlük. Kerüljétek el ezt a modellt.

Új hozzászólás Aktív témák