Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    Letöltöttem a távirányító progit telefonra... GU55AU7179U tévénél a google találatok közül egyedül a "menu -> 1 -> 1 -> 9 -> enter" kombináció működik nálam, de ez meg azonnal a hotel mód beállításokat hozza, nem magát a teljes szerviz menüt. Van ötletetek erre, hogy mit próbáljak még?
    Azt hiszem a hotel mód beállítások a szerviz menü része vagy annak egy pontja, de úgymond visszalépni nem sikerült szóval gyanítom van valami külön elérése a szerviz menünek ebben a tévében.

    mihaly13: amiért mi leváltottuk az 55-ös TCL-t, hogy szoftveresen trágya. Pl. a digi fizetős csatorna kártyáját nagyon lassan olvassa be induláskor, 10-30 másodpercig tartott neki és addig csatornát sem tudsz váltani... Valamint 4K filmeket ha pendriveról akartam lejátszani, akkor gyakran belehalt a TV, konkrétan szétfagyott és rebootolt. Ezt úgy tudtam csak megoldani, hogy kézzel x265-tel újrakonvertáltam a filmet 1-2 óra proci munkával. Közben ugyanazok a fájlok meg az én másik Samsung tévémen röhögve mentek... Szóval olcsó a TCL, de sajnos ez meg is látszik rajtuk.

    [ Szerkesztve ]

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák