Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sunsetjoy

    tag

    válasz Cheesus #7006 üzenetére

    Múlt éven a retró kiállításon egy ideig kérdéses volt, hogy ki lehet-e rakni:

    "Bad news: Sajnos előfordulhat, hogy mégsem lesznek gyári arcade kasznik kiállítva. Nem a kasznik elérhetősége, hanem a Szerencsejáték Felügyelet okozza a problémát. Felemás információkat kaptunk arról, hogy lehet-e freeplay módban ilyen gépeket üzemeltetni egy ilyen rendezvényen engedély nélkül, vagy sem. Ha péntekig nem kapunk írásos választ, akkor lehet, hogy nem kockáztatjuk meg ezek kihelyezését, mert a bírság összege iszonyatosan magas. "

    "UPDATE: Örömmel jelenthetem, hogy LESZNEK arcade gépek! Sőt, ezekben a percekben már úton is vannak a Csoki irányába! Sikerült megoldanunk, hogy a hatóságoknak ne lehessen problémájuk velük, úgyhogy minden OK lesz!"

    ....

    " A megoldás egyszerű. Az előtérben lesznek, ahová bárki bármikor INGYEN bejöhet. A gépekben nincs érmevizsgáló,így fizetős játékautomataként NEM képesek működni, egyébként pedig ingyenesen használhatók, még az általuk fogyasztott ÁRAM költségét SEM kérjük el, ergo RÁFIZETÜNK velük (elég sokat fogyasztanak ám!). A Retró kiállítás a nagyteremben és a klubszobában van megtartva, oda kell belépődíjat fizetni. AKi ki akar tolni velünk, az eljön és csak az arcadékon játszik, ezért fizetnie nem kell.

    Egyébiránt MÁS rendezvények is lesznek a házban, amikre a látogatóknak át kell menni az előtéren. Ha a kiállításnak az is helyszíne lenne, akkor az összes embertől, aki pl. a vasárnapi Falusi Piacra érkezik, belépőt kellene szednem! Vagy kössem be a szemét???"

    Magyarán nem egyszerű lenne egy ilyen, totál ingyenessé kellene tenni, vagy engedélyt kérni, de hogy...?

    A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/

Új hozzászólás Aktív témák