Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Farkas86

    senior tag

    válasz ldave #65005 üzenetére

    Amikor vetted ezt írta ki:

    *Sid Meier's Civilization V: Complete Edition: Nyilvántartásunk szerint neked már megvan néhány játék a Steamen a csomagban levők közül. Ha magadnak vásárolsz, nézd meg az extra példányok támogatásával kapcsolatos cikket, hogy eldönthesd, megoszthatod-e a már meglévő tételeket barátaiddal.

    Plusz példányok csak az alábbi különleges promóciók bizonyos eseteiben kaphatók:

    Azok a felhasználók, akiknek megvan a „Left 4 Dead”, és megvásárolják a „Left 4 Dead + Left 4 Dead 2 Bundle”-t, plusz példányt kapnak a „Left 4 Dead”-ből.
    Azok a felhasználók, akiknek megvan a „Half-Life 2”, és megvásárolják a „The Orange Box”-ot vagy a „Valve Complete Pack”-et, plusz példányt kapnak a „Half-Life 2”-ből.
    Azok a felhasználók, akiknek megvan a „Half-Life 2: Episode One”, és megvásárolják a „Half-Life 2: Episode Pack”-et, a „Valve Complete Pack”-et vagy a „The Orange Box”-ot, plusz példányt kapnak a „Half-Life 2: Episode One”-ból.
    Azok a felhasználók, akiknek megvan a „Dawn of War II”, és megvásárolják a „Dawn of War II Gold Edition”-t, plusz példányt kapnak a „Dawn of War II”-ből.
    Azok a felhasználók, akik „four pack”-et vásárolnak bizonyos Steames játékokból, három plusz példányt kapnak az adott játékból, melyeket barátaiknak ajándékozhatnak.
    Plusz példányok kaphatók valamilyen korlátozott időtartamú promóció részeként. Ebben az esetben az áruházi tranzakció oldalán fogsz információt kapni arról, mit tartalmaz majd a vásárlásod.
    Ezek a különleges promóciók lehetővé teszik, hogy plusz példányodat elküldd ajándékként egy barátodnak, akinek még nincs meg a játék.
    Ezek a promóciók nem vonatkoznak más, a felsorolt listától eltérő játékra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák