Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyugyo79

    addikt

    Persze ez (16881es tcp és esetleg a 6881es udp ) csak akkor igaz ha alapértelmezetten hagyja valaki. Ha valaki átírja a BT hálózati beállításnál a TCP portot az az ott beírtat forwardolja. (Tudom, hogy sokaknak banális ez de hidd el nem mindenkinek az)
    Az UDP -t meg kb használni se kell mivel az a DHT, nem hiszem, hogy sokan szeretnék használni miután megtudják mire való.

    A Deluge -t szerintem akkor ajánlja bárki ha tud hozzá (teljes) leírást mert bár iszonyat jó már alap beállítása se olyan egyszerű és főleg a + dolgok hozzáadásával jönnek ki igazán a plusz tulajdonságai. Mire egy DS szintű valamit összehoz valaki belőle messze erőforrás pazarlóbb lesz annál.

    A raid / nem raid -nél meg szerintem érdemes a mérlegek egyik serpenyőjébe azért oda rakni, hogy ha külön lemezek vannak, akkor ez is előfordulhat. Szóval bizonyos alkalmazások és az azokhoz tartozó beállítások mennek a levesbe, lehet mindent elölről beállítani stb.
    Adatokat, lehet menteni. Sok beállítást is lehet menteni. DE olvassátok el mit ment a konfigurációk biztonsági mentésénél a NAS.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák