Hirdetés

  • Computex 2024: Kingston mindenhol

    ph A mesterséges intelligencia futtatásához sok RAM kell – és ez nem kerüli el a Kingston figyelmét sem.

  • Elnéztük a mai dátumot

    ma Nem holnap, ma mutatkozik, pontosabban mutatkozott be a HTC U24 Pro, csak elnéztük (mármint én) egy nappal a dátumot.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz bitpork #13600 üzenetére

    Na de írtam, az aláírásom mindenkinek javasolt egy elolvasásra, és ha valaki képes szellemileg eljutni oda, hogy fel szeretné építeni az életét, akkor neki ez valahol csak a saját problémája lesz, nem? Évről évre jobban kell csinálni a dolgokat, ha csak tyúklépésben, de előre kell haladni, és akkor a növekvő árak legalább nem fájnak annyira.
    És abban biztos vagyok, hogy ha ez megoldható, akkor egy idő után már nem az lesz a fontos, hogy a benzin most 350 vagy 500Ft, a kenyér 200 vagy 400Ft.
    Azt is elismerem, hogy vannak emberek akiknek a körülményei mondhatni rosszabbak, ezen úgy fentről változtatni nem lehet hogy mindenkinek pártatlanul, egyformán, és igazságosan változtassanak jó irányba, de nem is értem, mégis mit kellene tenniük odafent, legyen 0% az áfa? Ne kelljen szja-t fizetni 100 ezres havi bérig? Mi lenne a tuti? Én azt mondom, tegyük félre még a gondolatát is, hogy segítségre várunk, és csináljunk valamit helyette. Ezért írtam, igaz a mondás, segíts magadon, isten is megsegít. Nem imára kell gondolni, de ha az emberek se akarják igazán a sorsuk jobbra fordulását (pl meló után leül barátok köztöt nézni, miközben sír, hogy neki milyen rossz, ismerek ilyen embert) akkor nem kell csodálkozni, hogy kívülről se jön segítség.
    Személy szerint a "ne halat adja a szegénynek, hanem tanítsd meg halászni" stílust erőltetném, ha rajtam múlna...

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák