Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • martonx

    veterán

    válasz Agyasima #85114 üzenetére

    A tengerparti nyaralós helyeken pl. nem sok arab volt, akik meg voltak azokkal semmi gond nem volt (leszámítva, hogy nekem speciel furák a burkában fürdő nők, de ez legyen az ő bajuk). Viszont Bordeuax-ban az óváros sétálós főutcáiban mindenhol olyan hugyszag van, mint pesten a leglepukkantabb aluljárókban. Csöveseket sehol sem látni, viszont az arabok simán megállnak bárhol fényes nappal, a főutcán, és már hugyoznak is. Miközben Magyarországhoz képest rengeteg ingyenes, és tökéletesen automatizált nyilvános WC van.
    A másik az internet, Bordeaux mellett laktunk egy faluban, azt hittük, csak ott szar a térerő + mobil net. De nem. Bordeaux főterén az emberek a fejük felett köröznek a telefonjukkal, hogy sikerüljön mobil netet fogniuk, mint nálunk a hegyekben a 2000-es évek elején, amikor térerőt vadásztunk.
    Nyilván 2 hét alatt, nem jártuk be a komplett Franciaországot, csak a dél nyugati részét, és ennyiből nem feltétlenül lehet általánosítani. Csak hoztam két példát, hogy mi az, ami miatt idén úgy jöttünk haza, hogy bármikor elismerem, hogy jobban élnek, de már közel sem olyan ég és föld a különbség itthon és Franciaország között, mint 15 évvel ezelőtt.

    Én kérek elnézést!

Új hozzászólás Aktív témák