Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • martonx

    veterán

    A múltkori páraelszívós kálváriámnak ígértem, hogy megírom a végeredményét. Spoiler: megtaláltam a világ legrendesebb konyhabútorosait.

    Szóval ritkasággal nekiugrottunk, hogy leszereljük, hogy el tudjam vinni az elromlott elszívót, amit aztán nem sikerült leszednünk, így a végén kerestem konyhabútor szerelőket, hogy leszereljék a bútort, aztán az elszívót, a bútort visszarakják, majd amikor a szervízből visszahozom, akkor ugyanezt eljátsszák ismét.

    Szóval ma reggel fél 9-re volt megbeszélve, hogy jönnek. 8:15-re ideértek, jó nehezen szétszedték a cuccot (mivel ahogy azt ritkasággal is tapasztaltuk, elég furán volt felszerelve az elszívó), és kiderült, hogy az elszívó nem csapágyas volt, hanem egy kis madár repült be a kürtőbe, és belelapult a motor rotorjához. Szóval a konyhabútor szerelés mellett még szerelték az elszívót is, ami végül a tisztítás után be is indult, szóval már csak vissza kellett az egész hóbelevancot szerelniük. Visszaszerelés közben még azt is meglépték, amit az eredeti szerelőknek nem sikerült, hogy szabályosan könnyen megbonthatóan szerelték fel az elszívót, ehhez beépítettek hiányzó fa síneket, könnyen megbontható vezetékezést stb...
    Végül egy csomó szívástól megmentettek (szervíz kör, újabb bútor szerelés kör). Az eredetileg beszélt 1-2 óra helyett több, mint 3 órát itt voltak ketten. Végig itthon voltam, tényleg megszenvedtek, megdolgoztak. És a végén 15K-t kértek. Szóval végtelenül rendesek, korrektek voltak, le a kalappal!

    Úgyhogy ha bárki konyhabútorosokat keres Szegeden, akkor tudok egy jó céget. Hogy a bútoraik milyenek, arról nem tudok nyilatkozni, de a bútorok, beépített eszközök szervizelésével is foglalkoznak, nem csak új forgalmazással.

    Én kérek elnézést!

Új hozzászólás Aktív témák