Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #95590400

    törölt tag

    válasz Sayuar #6023 üzenetére

    ezekben a színuszos, csiribiri nagy dögökben az a jó, h megesznek 7/24 évi 5000 ft többletet áramból, mintha egy offline veszünk, ha meg szünetmentes módra váltanak, akkor nem lehet megmaradni a közelükben.
    most néztem, az apc back-em kihúzott 6 évet (visszakerestem a megrendelést) folyamatos üzem mellett, ami akárhogy is számolom egy új szünetmentes ára, és ráadásul úgy néz javítható, mert mint kiderült, tv-t, pilácsot elbírja, de már 2 hálózati eszköz adaptere betesz neki, hangos sípolással reagál, és áramtalanítani kell.
    gyanítom az a több tucat fullos 1-2-3 órás áramszünet tett a legkevésbé jót neki, amikor csak a rúter/modem ment róla. cserébe soha nem ébredtem fel rá, meg lehetett simán netezni a szobában a laptopról, ha nem volt delej. tavaly novemberben 7 db ilyen volt, amikor lemerülésig ment 20 wattokkal. be is adta a kulcsot decemberre. ahogy egyébként egy tökugyanilyen is csak 5 évet bírt ki ezzel majdnem párhuzamosan, ugyanebben a szerepkörben, és szerintem ugyanígy halt le, csak aki elvitte javításra, az szépen eltűnt a ködben.
    cserébe mondjuk ezeken van szimpla túlfeszvédő aljzat, ami megint jól jöhet, miután tavalytól a biztosítók is csak akkor fizetnek villámkár esetén, ha van a műszaki eszköz előtt. elosztóknak is jók, nem kell az embernek egy rakat hosszabbítót odazsúfolni, plusz kábelezést átgondolni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák