Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LógaGéza

    addikt

    Üdv!
    A következő helyzet áll fenn: van egy ismerősünk, aki tanyán lakik, és nincs kinnt áram. Aggregátort használnak, és azzal töltenek két autóakksit, és ha TVzni akarnak, akkor arról megy a rendszer. Ezzel mostmár annyi baj van, hogy a régi TVjük meghallt, és vettek egy új LED LCD-set, ami ráadásul kevesebbet is fogyaszt, de nem megy 12V-ról. Megoldás lenne egy inverter, de akkor már ha itt tartunk, akkor arra gondoltunk, hogy jobb lenne, ha egy szünetmentest venne, mert abba bennevan minden ami kell (inverter, töltő, akksi, stb). Napközbe amikor kell másra is áram, akkor feltöltik, majd este tudnak TVzni. Ez élhető megoldás lenne?

    Ha igen, akkor milyen szünetmentest javasoljak? Nem kell nagy teljesítményű, kb 20W-ot ehet a kis 19-es LED LCD TV, amit használni akarnak róla, de jó lenne, ha azt pár órán keresztül bírná. Mennyire szeretik ezek az akksik, ha akár naponta lemerítik - feltöltik őket?

    Köszönöm a segítséget!

    "Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

Új hozzászólás Aktív témák